Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer moći će da računa na sve raspoložive snage kada se nastavi takmičenje u Premijer ligi.

Igrači kluba sa „Old Traforda“ uveliko treniraju, doduše po posebnim merama o držanju distance, ali ono što je najvažnije, svi igrači su na broju.

PROČITAJTE JOŠ:

Norveški stručnjak je rekao da su se napadač Markus Rašford i vezista Pol Pogba u potpunosti oporavili od povreda i da rade sa ostatkom ekipe. On je dodao da će moći da računa na njih kada se takmičenje nastavi.

„Pol i Markus izgledaju sasvim dobro. Pridružili su se treningu i radili su sve što su radili i ostali momci. Nema negativnih reakcija, da kucnem u drvo“, rekao je  Solskjer za klupski sajt Junajteda.

Pogba je od starta sezone odigrao svega osam mečeva. Imao je i operaciju članka i dug oporavak, dok se Rašford povredio u januaru. U pitanju je bila povreda leđa.

„Verujem da ću, kada budemo nastavili sezonu, imati kompletan tim na raspolaganju“, rekao je Solskjer.

Junajted je u trenutku prekida sezone u Premijer ligi na petom mestu, i dalje je u FA kupu, a u Ligi Evrope dobio je prvi meč osmine finala protiv austrijskog LASK-a (5:0).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar