Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

"Crveni đavoli" u potrazi za ronaldovom zamenom

Mančester junajted je „živnuo“ od kada je na klupu seo Erik ten Hag, koji ima dugoročna planove za novim klubom i želi da ga vrati na staze stare slave.

„Crveni đavoli“ ove sezone ne blistaju, ali su u vrhu Premijer lige, a nadaju se i trofejima u FA kupu, odnosno Ligi Evrope.

Ipak, klub je potresao odlazak Kristijana Ronalda, koji nije pokazao poštovanje prema mnogim ljudima u Junajtedu, te sada sreću traži u Al Nasru.

PROČITAJTE JOŠ:

Umesto Portugalca, Erik ten Hag želi da vidi novog napadača, pošto je sada jedini na toj poziciji Entoni Marsijal, koji često ima probleme sa povredama, ali i formom.

Po svemu sudeći, Junajted bi najpre voleo da ove zime „pokupi“ nekog napadača koji bi dšao na pozajmicu, a onda na leto razmisli o dugoročnoj kupovini u skladu sa mogućnostima i planovima.

Za sada postoje dve glavne mete za ovaj zimski prelazni rok – Vinsent Abubakar i Vut Veghorst. Kamerunski napadač je Srbiji na Mundijalu dao dva gola, a Al Nasr ga je otpisao kako bi mogao da registruje Ronalda zbog pravila o ograničenom broju stranaca.

Abubakar je zenit karijere doživeo u Portu, bio je dobar i u Bešiktašu, ali je pitanje koliko može da pruži sa svojih 30 godina.

Što se Veghorsta tiče on je kao rezervista Holandije na Mundijalu postigao dva gola koja su meč sa Argentinom odvela u produžetak.

Veghorst je nakon toga imao i sukob sa Mesijem, ali nije došlo mi do kakvog fizičkog obračuna. Holandski špic je trenutno član Bešiktaša, a Junajted pregovara o njegovom dolasku.

Veghorst ima iskustvo igranja u Engleskoj, pošto je prošle sezone nastupao za Barnli za koji je postigao dva gola i upisao tri asistencije na 20 utakmica.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar