Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Fudbaleri Real Madrida slaavili su protiv Hetafea u odloženom meču 1. kola španske primere rezultatom 1:0.

Real je već u prvom poluvremenu mogao da reši pitanje pobednika , ali je Kasemiro iz odlične pozicije loptu poslao visoko preko gola u 5. minutu, da bi u 14. Karim Benzema pokušao glavom nakon kornera, no lopta je završila na prečki.

PROČITAJTE JOŠ...

U 37. minutu Luka Modrić je dobio loptu u kaznenom prostoru, šutirao, ali je čuvar mreže Hetafea David Sorija uspeo da ga zaustavi.

U drugom poluvremenu Madriđani su krenuli odlučnije, pa je nakon 15 minuta inicijativa urodila plodom, pošto je Benzema na odličan način iskoristio dobar centaršut i zatresao mrežu Hetafea.

Samo šest minuta kasnije, Ferland Mendi je postavio konačnih 2:0, kada je prvo na lep način primio loptu u kaznenom prostoru, a zatim zatresao mrežu rivala za konačnih 2:0.

Real je tako pretekao Barselonu na drugom mestu i sa 46 bodova prišao na 51 bod od prvoplasiranog Atletiko Madrida, koji ima i dve utakmice manje.

Hetafe je trenutno 13. na tabeli sa 24 boda, koliko imaju i Valensija i Kadiz, a ekipu Nemanje Maksimovića, koji je odigrao čitav meč, očekuje žestoka borba za opstanak, pošto imaju samo četiri boda više od Valjadolida, koji je prvi ispod crte.

Primera, odložen meč 1. kola

Real Madrid – Hetafe 2:0 (0:0)

(Benzema 60, Mendi 66)

Foto: Sofascore/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar