Dušan Vlahović Foto:REUTERS/Alberto Lingria

Loš dan za napadača Srbije...

Fudbaleri Intera savaldali su Juventus sa 4:2 u finalu Kupa Italije, iako je tim iz Torina vodio sa 2:1 deset minuta pre kraja meča golom Dušana Vlahovića.

PROČITAJTE JOŠ...

Dobio je sjajan pas u prostor u 53. minutu, izašao sam ispred golmana Intera, šutirao, Samir Handanović uspeo da odbrani, ali je napadač tima iz Torina bio na pravom mestu, stigao do odbitka i pogodio za 2:1.

Prethodno, Inter je vodio golom Nikola Barelje od 7. minuta, da bi početkom drugog poluvremena tim iz Torina stigao do preokreta golovima Aleksa Sandra i Vlahovića.

No, uprkos šoku i dva brza primljena gola igrači Intera su se ubrzo sabrali, pa su preko Hasana Čalhanoglua stigli do poravnanja sa penala deset minuta pre kraja, da bi potom u produžecima Juventus u potpunosti stao, Matjis de Liht napravio penal u osmom minutu prvog produžetka a Ivan Perišić pogodio za 3:2, da bi reprezentativac Hrvatske još jednom zablistao u 12. minutu nadoknade, kada je iskoristio veliki višak prostora i praktično pocepao mrežu Juventusa.

Tim rezultatom je i okončan meč, pa je Inter sa 4:2 osvojio trofej namenjen pobedniku Kupa Italije osmi put u klupskoj istoriji.

BONUS VIDEO Vrisak u Torinu u centru kada je Dušan Vlahović dao gol