Foto: Nova.rs

Navijači počeli da se okupljaju.

Foto: Nova.rs

Fudbaleri Srbije u subotu od 20.45 gostuju Mađarskoj u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Fudbalski savez Mađarske je još ranije saopštio da je „Puškaš arena“ popunjena do poslednjeg mesta, a svoju podršku na gostojućem terenu imaće i Srbija.

Pročitajte još

Navijači su polako počeli da se okupljaju u centru Budimpešte od ranih popodnevnih sati i očekuje se da će biti bar oko 1.000 na tribinama.

A ako je verovati našim ljudima na licu mesta, biće ih i daleko više, jer nam grupa navijača iz Užica kaže da će ih biti bar 3.000.

Priznaju i da su isprva imali zastavu naše zemlje okačenu ispred lokala gde su sedeli, ali se pojavila grupa Poljaka koja im je umalo napravila problem. Srećom, nisu im pokvarili i raspoloženje, pa su vrlo brzo ponudili domaću šljivovicu kao „zagrevanje“ pred meč koji može mnogo da znači i Srbiji i Mađarskoj. U centru grada se sa svojim prijateljima našao i proslavljeni fudbalski as Milivoje Ćirković, ali i grupe navijača iz Beograda i Požarevca.

Svi oni će zajedno u bojama nacionalnog tima „orlova“ od 20.45 probati da koliko-toliko pariraju domaćim navijačima kojih će biti daleko više.

Srbija bi pobedom došla na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo i dobrim rezultatom na utakmici protiv Crne Gore (17. oktobar) plasman se praktično ne bi dovodio u pitanje.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar