Tako tvrde mađarski navijači i njihovi portali.

Foto: Nova.rs

Srbija i Mađarska od 20.45 igraju meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024.

PROČITAJTE JOŠ:

Mađarski mediji najavljuju to kao meč godine, dok se njihova navijačka grupa „Karpatijan brigejd“ već nekoliko meseci bavila koreografijom koju samo možete da nazrete kad uđete na teren stadiona „Ferenc Puškaš“ u Budimpešti.

Na tribini koja će biti iza gola osvanuće slika u bojama mađarske zastave, crvenoj, zelenoj i beloj i pratiće je viseća koreografija koja je već pripremljena i okačena na krov „Puškaša“.

Navijači najavljuju da će biti i uživo prenos i pozivaju sve koji dolaze na tu tribinu, da na njoj budu do 20.25.

„Radili smo na ovome od sredine leta i blago rečeno je da jedva čekamo ovaj okršaj“, naveli su između ostalog navijači Mađarske koji podsećaju da kafa i toaleti mogu da sačekaju, ali da prenos podizanja koreografije neće čekati.

Glavni element će se naći u 15. redu sektora 129-130 koji će biti privremeno i delimično nedostupan dok traje koreografija.

Takođe, u 15. redu neće moći da se koriste dva središnja reda stepenica dok traje navijački pir, dok pristalice mađarskog nacionalnog tima pozivaju na strpljenje i saradnju.

Navodi se i da su donirali mnogo novca za čitavu koreografiju, te da nikada nije bila skuplja i da će dva sata ranije doći u grupi pred „Puškaš arenu“.

Srbija i Mađarska imaju po deset bodova u grupi G, s tim što Mađari imaju meč manje. Pobedili su „orlove“ u Beogradu pre mesec dana sa 2:1, pa se Dragan Stojković Piksi i igrači nadaju da će, uprkos paklenoj atmosferi rasprodatog stadiona uspeti da izvuku povoljan rezultat i odu na megdan sa Crnom Gorom u utorak puni samopouzdanja.

BONUS VIDEO: Piksi dobro raspoložen pred meč godine sa Mađarima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar