Miljana Jović
Miljana Jović, FOto: Screenshot Instagram milla_jovic

Sestra Luke Jovića, fudbalera Real Madrida, nepoznata je našoj javnosti, iako je godinama velika podrška srpskom napadaču. Ipak, Miljana Jović ima životnu priču za film.

PROČITAJTE JOŠ

Gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti, a danas vodi običan i normalan život, iako joj je brat planetarna zvezda.

Poneki detalj iz njenog života vidi se putem društvenih mreža, danas je srećno zaljubljena i obožava sestriće Davida i Alekseja sa kojima često provodi vreme.

Sada živi u Beogradu jer se preselila iz rodne Bjeljine.

Miljana je bolovala od leukemije, ali je ovu opaku bolest pobedila. O svojoj hrabroj sestri je biranim rečima govorio i Jović.

„Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru“, rekao je Jović godinama ranije.

Ona je uspela da pobedi ovu strašnu bolest i nastavila sa sasvim uobičajenim životom.

„Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo“, rekao je Jović za TV Prva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar