Karlo Ančeloti je opet trener Real Madrida, a u ponedeljak su igrači odradili prvi trening pred novu sezonu. Italijanski strateg se odlučio na potez koji je začudio mnoge, a prva zvezda treninga bio je Luka Jović.

PROČITAJTE JOŠ

„Marka“ je navela da je naredio igračima da nakon treninga ostanu u trening kampu „Valdebebas“, u kom se nalazi i klupski hotel.

Igračima se nije dopalo što ne mogu da budu sa porodicom, a Ančeloti smatra da je sada mir najpotrebniji njegovim izabranicima.

Navijači su ovo pozdravili sa oduševljenjem jer se i dalje sećaju bolnog završetka prethodne sezone u kojoj je Real ostao bez trofeja.

Fudbaleri će spavati u kampu nakon svakog težeg treninga, a moći će da idu kuči posle treninga i doručka sledećeg jutra.

Navijači su na snimku procenili da Jović ima višak kilograma, što je izazvalo ogorčenje. Iako, su na snimcima mogli da vide i sjajan gol sa treninga.

Ipak, španski „As“ prenosio naslov „Jović rešio da se kocka“.

Onaj list navodi da srpski napadač nije prestajao da trenira u toku leta kako bi uspeo da se nametne Ančelotiju.

Jović je u Madridu sakupio 1.014 minuta, iako je stigao kao pojačanje od 60 miliona evra. Očekuje se da jedan napadač napusti klub kako bi se oslobodio mesto za Kilijana Mbapea, ali kako na raspolaganju italijanski strateg ima samo tri napadača očekuje se da Srbin može da se izbori za minute.

„U međuvremenu, nekoliko klubova čeka da vidi šta će biti s srpskim napadačem i Real Madridom. Najzainteresovaniji je Ajntraht, koji je prodao Andrea Silvu i mogao bi opet da vrati Jovića, svoju zvezdu iz sezone 2018/2019, što ne bi sprečilo ni nedavno angažovanje Santosa Borea iz Rivera, s kojim bi igrao zajedno. Ali, Nemci nisu jedini.

U Italiji Luka Jović i dalje ima dobru reputaciju, a tamo je nekoliko zainteresovanih strana. Među njima je i Milan, koji razmišlja o srpskom golgeteru u slučaju da ne uspe da dovede Žiroa. Rosoneri, koji imaju odlične odnose sa upravom „kraljevića“, nadaju se da će lako doći do dogovara, ali u ovom trenutku nisu otpočeli zvanične pregovore po tom pitanju“, stoji u tekstu „Asa“.

 

Bonus video: Pogledajte najbolje poteze 22. dana Evropskog prvenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar