Luka Jović
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Luka Jović je prethodnih dana dospeo u žižu mediske pažnje, a umesto igrama u dresu Reala u fokusu se našao jer je prekršio obaveznu samoizolaciju. Ipak, nekoliko dana nakon kritika, fudbaler je pokazao i humanu stranu.

Napadač Madriđana po dolasku u Beograd iz Španije nije se pridržavao mera koje je propisala Vlada Srbije pa je preko noći postao jedna od neizbežnih tema konferencija Ane Brnabić i Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ

Pokazao je Jović dozu nemara prilikom povratka u srpsku prestonicu gde je zarad rođendana devojke mogao da ugrozi zdravlje ljudi u svojoj okolini. Ipak, mladi fudbaler brzo je shvatio da je pogrešio i, prema saznanjima MOZZART Sporta, odlučio da se na svojevrstan način iskupi i donira 50.000 evra , koji bi trebalo da budu iskorićeni za kupovinu respiratora.

Ima neka tajna veza – šampioni ujedinjeni van terena

Kako navodi isti izvor on se prilikom humanitarne akcije konsultovao sa državnim organima i dobio jasne smernice na koji način i čiji račun treba da uplati donaciju.

Jović je na ovaj način produžio spisak istaknutih srpskih sportista koji su donirali novac u teškim vremenima, a na kojem su Novak Đoković i Dejan Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram