Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Novi fantastičan meč u režiji Sasuola, čijom igrom diriguje srpski reprezentativac Filip Đuričić. Zeleno-crni su ovoga puta remizirali sa Torinom - 3:3 (0:1) u petom kolu Serije A.

Izuzetno raspoloženi za igru bili su Filip Đuričić i Saša Lukić, vezista „bikova“. Obojica su se upisali u strelce, samo što je gol momka iz Obrenovca pravo remek-delo.

PROČITAJTE JOŠ

Sasuolo, koji je prošle nedelje savladao Bolonju Siniše Mihajlovića posle velikog preokreta 3:4 (2:1), ovoga puta je uspeo da iščupa bod, a gubio je 3:1 sve do 84. minuta.

U prvom poluvremenu samo jednom se zatresla mreža, kada je pogodio Lineti na asistenciju Vojvode u 33. minutu.

Naastavak je doneo „kišu golova“ na „Mapei“ stadionu. Upravo se Đuričić našao u centru pažnje, pošto je u stilu najvećih mastora „štiklom“ s tri metra matirao golmana Torina Salvatorea Sirigua, i to između nekoliko protivničkih defanzivaca.

Slutilo je na preokret favorizovanog domaćina koji je u vrhu Serije A, ali se dogodilo potpuno suprotno. Za svega 120 sekundi u dva navrata se zatresla mreža Konsiljia.

Prvo je najbolji fudbaler Torina Andrea Beloti pogodio, da bi Saša Lukić rutinskom realizacijom povisio na 3:1. I taman kada su svi pomislili da bodovi odlaze sa gostima, na scenu su stupili Kirikeš i Kaputo.

Pročitajte još: Bivši igrač Partizana poršeom udario u kamion, auto uništen

Rumun je ispalio „projektil“, a lopta je završila u rašljama nemoćnog Sirigua, igrao se 84. minutu. Već u sledećem napadu Ćićo Kaputo je glavom postigao pogodak na asistenciju Berardija za konačnih 3:3. U ludom, preludom meču…

Sasuolo je  posle pet odigranih kola i dalje bez poraza s učinkom od tri pobede i dva remija uz gol-razliku 16:9, dok su „bikovi“ pretposlednji sa samo jednim bodom.

SERIJA A, 5. KOLO

Petak:

Sasuolo – Torino 3:3 (0:1)

(Đuričić 71, Kirikeš 84, Kaputo 85 – Lineti 33, Beloti 77, Lukić 79)

Subota:

Atalanta -Sampdorija 15

Đenoa – Inter 18

Lacio – Bolonja 20.45

Nedelja:

Kaljari – Krotone 12.30

Benevento – Napoli 15

Parma – Specia 15

Fjorentina – Udineze 18

Juventus – Verona 20.45

Ponedeljak:

Milan – Roma 20.45

Foto: Serija A/Printscreen/Sofascore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar