Anastasija Mateus
Anastasija Mateus; Foto: Screenshot Instagram anastasiamammamia

Lotar Mateus, legendarni fudbaler i bivši trener Partizana, nikako da pronađe sreću u ljubavi. Pretpostavlja se da bi uskoro mogao i po šesti put da stane na "ludi kamen", a o ovoj lepotici se zna baš malo detalja.

PROČITAJTE JOŠ

Legendarni fudbaler ima 60 godina, a izgleda kao da nije prošao ni dan od njegovog 40. rođendana. I dalje je u odličnoj fizičkoj formi, a lepotice i dalje ne mogu da mu odole.

Za Mateusa kao da je vreme stalo, pa izgleda fenomenalno, a ujedno svaki put uspe da iznenadi javnost devojkom koja je barem malo mlađa od prethodne.

Tako se vremenom došlo i do pravog kurioziteta, pa je njegova najnovija izabranica Natalija L. mlađa i od njegovih ćerki Alise i Viole. Natalija je vlasnica modne kompanije iz Minhena.

Razlike između Lotara i Natalije je zapanjujućih 27 godina.

Nije Lotar potvrdio novu vezu, ali je ovog leta uslikan kako se nekoliko dana zaredom na plaži provodi sa Natalijom. Čak je nekoliko puta slikao, dok je ona verovatno svesna paparaca omogućila da sadržaj sa razlogom može da bude ekskluzivan.

Mateus se u januaru razveo od pete supruge Anastasije, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Milana. Šturo je objasnio da su shvatili da imaju različita interesovanja i da se slažu jedino oko deteta. Tvrdio je da nema treće osobe, svađa ili teških reči. Vreme ga je demantovalo.

„Komunikacija je veoma važna u braku. Treba o svemu otvoreno razgovarati, podržavati jedno drugo i u dobrim i u lošim vremenima“, rekao je Mateus jednom prilikom. Ipak, pitanje je da li treba slušati savete od čoveka koji se već pet puta razveo.

Treća supruga Lotara bila je Marijana Kostić Mateus, posle nje je bio sa Ukrajinkom Lilijanom Čudinovom, pa kasnije i Anastasijom.

Kako su „Bildu“ otkrili sa Mikonosa Lotar ni u jednom trenutku Nataliju nije ispuštao iz vida, a ovaj romantik bi uskoro mogao ponovo da kaže i šesto „da“.

BONUS VIDEO Kako je Liverpul ponizio Junajted

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare