Podeli:
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Sastanak uprave, stručnog štaba i igrača moskovske Lokomotive sa navijačima odmah je krenuo po zlu.

Prema pisanju ruskih medija, posle nekoliko laganih pitanja, jedan od navijača počeo je da kritikuje predsednika kluba, Vasilija Kiknadzea, što su ostali dočekali odobravanjem.

PROČITAJTE JOŠ

“Povećali ste cene sezonskih karata za 30 odsto kako biste uradili grejanje na stadionu. Prošla je godina, ali to nije učinjeno. Rekli ste da ćete poboljšati ketering, a posle nastavka prvenstva hrana je potpuno nestala sa stadiona. Rekli ste da nema smisla da se prepravlja stari sajt i da ćete da napravite novi, a sada nema veb stranice. Jedino što ste uspeli je da obezbedite rani izlazak sa tribina, jer ljudi napuštaaju stadion u 20. minutu”, sasuo je pomenuti navijač Kiknadzeu.

Prvi čovek kluba nije želeo da odgovori, već je zapretio da će cela ekipa ustati i napustiti sastanak. Nakon toga su usledila nova bolna pitanja navijača za Kiknadzea koji je “poludeo” od besa.

“Ćujem da vičete ‘Kinkandze napusti klub’. Neću da ga napustim. Učiniću ovaj klub najjačim. Ali, ono što radite, po mom mišljenju je sramota”, grmeo je Kiknadze…

PROČITAJTE JOŠ

Zatim su i igrači pokušali da smire tenziju…

“Sramota me je što pitate da li imamo ambicije da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona. Uvek imamo i imaćemo ambicije da Lokomotiv bude na vrhu. Ponekad uspemo, ponekad ne. Ali uvek postoje i biće ambicije”, rekao je Vedran Ćorluka, uzdanica moskovskog kluba koji je dan ranije izgubio domaći Superkup od Zenita.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar