Foto: EPA-EFE/Leszek Szymanski

Fudbaleri Legije iz Varšave, za koju nastupa reprezentativac Srbije Filip Mladenović, doživeli su veliku neprijatnost po povratku u svoj trening centar nakon utakmice protiv Visle iz Poloka koju su izgubili 1:0.

PROČITAJTE JOŠ...

Legija je trenutno poslednjeplasirana ekipa u poljskoj Ekstraklasi sa samo četiri pobede, čak 12 poraza i tek 12 osvojenih bodova, tri manje od prve ekipe iznad „zone ispadanja“, Gornika iz Lenčne, a navijači ovog tima nisu mogli da oproste još jedan veliki neuspeh.

Kako prenose mediji u Poljskoj, navijači ovog tima su sačekali autobus ispred trening centra Legije, gde je usledio napad prilikom kog je povređeno nekoliko igrača Legije koji su morali da zatraže medicinsku pomoć.

Takođe, na lice mesta je pozvana i policija.

Za ekipu Legije nastupa levi bek reprezentacije Srbije Filip Mladenović, ali je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde van tima zbog povrede kolena.

Kako je preneo novinar portala SportINTERIA Sebastijan Staževski, među povređenima su Mahir Emreli i Lukinjas, ali su fudbaleri ovog tima odbili da daju bilo kakve izjave jer, kako je naveo, „su uplašeni“.

BONUS VIDEO Navijači Partizana vređali Aleksandra Vučića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram