Dejan Stanković pred gostovanje Radniku
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde kaže da njegov posao u crveno-belom dresu nije gotov, u danu kada je produžio ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Stankoviću je ukazano poverenje do 2024. godine, pa će u taboru srpskog šampiona imati mogućnost i šansu da nastavi da brani titulu osvojenu ove i prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga, ono što je najavio svojim igračima posle večitog derbija, sada se ostvaruje, a negirao je i spekulacije da će na kraju sezone otići u Italiju.

„Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab. Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni“, rekao je Stanković za sajt kluba.

On je lani uveo Zvezdu u Ligu Evrope i došao je do nokaut faze, gde se u šesnaestini finala suprotstavio Milanu. Uspeo je i da pobedi Partizan pre nekoliko nedelja sa 1:0, a novi izazov mu je finale Kupa 25. maja.

„Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe“, istakao je Stanković.

Da podsetimo, Stanković je stigao u klub decembra 2019. godine kada je na kormilu crveno-belih zamenio Vladana Milojevića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare