Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ali se čini da je njegova sujeta jednako velika kao i njegovo majstorstvo na terenu.

Portugalac se naime uvredio jer njegova tržišna vrednost na sajtu „Transfermarkt“ nije procenjena na cifru na koju je on smatra da treba što je bio veliki udarac za njegov ego.

PROČITAJTE JOŠ

Ronaldo je bio sve samo ne zadovoljan kada je video da mu je „Transfermarkt“ dao procenu od 75 miliona evra tokom njegovog boravka u Juventusu, što ga je dovelo do toga da je blokirao nalog veb stranice za transfer na Instagramu.

Transfermarkt je objavio grafiku koja se sastoji od najvrednijih igrača Horhea Mendesa, fudbalskog agenta koji zastupa brijne svetske zvezde ali to je dovelo do toga da im je igrač Mančester junajteda poslao privatnu poruku da se žali na vrednost koju su mu odredili.

„Ne možemo da označimo Ronalda jer nas je blokirao nakon što je video njegovu tržišnu vrednost“, napisali su u objavi.

U razgovoru za Atletik, koordinator Tranfermarkta Kristijan Švarc otkrio je da su zaposleni u socijalnom odeljenju sajta pokušali da objasne Ronaldu zašto je procenjen na 75 miliona evra.

„Prvo je poslao poruku našim momcima na društvenim mrežama. Odgovorili su mu, objasnili zašto i rekli mu: ‘Među ljudima u svojoj starosnoj grupi ti si ubedljivo broj jedan. Mislim da je bila razlika od 30 do 50 miliona funti između Ronalda i sledećeg igrača na listi, a onda je poslao neke smajlije i onda nas je blokirao.

Najskuplji igrač Horhe Mendešabio je vezista Mančester sitija Bernardo Silva, koji je u to vreme procenjen na 100 miliona evra.

Godinu dana nakon što je grafika objavljena, Ronaldo je napustio Juventus i vratio se u Mančester junajted, za koji je ove sezone postigao 14 golova u 24 utakmice.

BONUS VIDEO Ronaldo poklanja dres uplakanoj devojčici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar