Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

I dalje se u Melburnu ne stišavaju strasti što Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nije dobio priliku da brani titulu na Australijan openu. Štaviše deluje da se njegovo odsustvo primećuje utoliko više kako turnir ulazi u završnu fazu. Upravo zbog toga su i dve teniske legende reagovale na Tviteru.

Foto: Nova.rs

Najpre se oglasio Jevgenij Kafeljnikov, čuveni ruski teniser, koji je imao šta da kaže nakon što se završio meč Danila Medvedeva i Feliksa Ože-Alijasima. Ipak, imao je šta da kaže o Đokoviću.

PROČITAJTE JOŠ

„Dosadan je Australijan open bez najboljeg tenisera na svetu?“, napisao je Kafeljnikov koji je izuzetno aktivan od početka prvog grend slema u sezoni.

Kafeljnikov je bio i najbolji teniser sveta, a svoju drugu grend slem titulu osvojio je 1999. godine na Australijan openu. I tada je turnir propustio ne samo najbolji igrač sveta Pit Sampras, nego i Marselo Rios koji je bio drugi na ATP listi.

Ubrzo je Rusu odgovorio i Karlos Moja, čuveni španski teniser koji je danas trener Rafaela Nadala.

„Najbolja dva igrača na svetu nisu igrala Australijan open 1999. godine, sećaš se?“, napisao je Moja u odgovoru.

Nakon svega je Kafeljnikov odgovorio i Bredu Gilbertu da titula ipak pripada njemu bez obzira što dvojica najboljih dana nisu igrali. Uz to je poručio i „Zar vas nisu zabavili?“. Senka Novaka nad Melburnom i dalje postoji i postojaće godinama kasnije ko god da osvoji titulu.

BONUS VIDEO Dolazak Rafaela Nadala na trening i dobacivanje dublaša

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare