Kristijano Ronaldo, Ole Gunar Solskjer
Kristijano Ronaldo, Ole Gunar Solskjer; Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Kristijano Ronaldo prosto nije navikao da igra u klubovima koji se ne bore za trofeje. Nadao se da će njegov povratak u Mančester junajted preokrenuti stvari, a kada se to nije desilo odlučio je da promeni ploču.

PROČITAJTE JOŠ

Legendarni Portugalac je, prema pisanju britanskog „Ekspresa„, odlučio da povede pobunu u svlačionici.

Solskjer je bio na tankom ledu i pre poraza od Mančester sitija (2:0), a po informacijama iz Engleske Ronaldo je najglasniji u kritikama.

Junajted je izgubio šest od poslednjih 12 mečeva i zaostaje devet bodova za vodećim Čelsijem.

Solskjer je dobio tri meča „fore“ da sačuva posao nakon katastrofe protiv Liverpula (5:0).

Kako je preneo „Dejli mejl“ vodeće zvezde Ronaldo i Bruno Fernandeš nisu zadovoljni sa Solskjerom, pa su obojica izrazila svoju zabrinutost, pa Junajted sada razmišlja o otpuštanju Norvežanina.

Ronaldo je navodno šokiran koliko su nisko pali standardi Junajteda, a njegova frustracija je bila evidentna protiv Liverpula i Mančester sitija.

Da tu ne bude kraj pobrinuo se Ronaldo koji je najavio da nema nameru da se takmiči u Ligi Evrope i da će ozbiljno razmisliti o budućnosti u klubu ukoliko se ne izbori Liga šampiona.

Iako je Ronaldo najavio da se vratio u Junajted na sledeće tri ili četiri sezone, stvari bi lako mogle da se zakomplikuju u slučaju da „crveni đavoli“ budu daleko od vrha.

 

BONUS VIDEO Ronaldov izliv besa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar