Nataša Rodrigez
Foto: Screenshot Instagram natachasofiaoficial

Ime manekenke Nataše Rodrigez nije bilo poznato svetskoj javnosti, sve dok nije odlučila da obelodani tajnu aferu koju je imala sa Kristijanom Ronaldom.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je pojasnila da je sve počelo dopisivanjem, a da je vrlo brzo Ronaldo želeo da se vide uživo.

Ova devojka je postala poznata kao zvezda rijaliti programa „Love on Top“, a sada otkriva detalje tajne romanse sa novim-starim igračem Mančester junajteda.

„Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao da uradi i Georgini. Kažu da leopard nikad ne menja svoju šaru, a isto važi i za fudbalere kojima se žene bacaju pod noge. Biće mu isto u Mančesteru kao što mu je u Evropi. Ronaldo je sjajan ulov i Georgina mora dobro da ga pazi“, rekla je za britanski „San“.

Tvrdi da joj je trebalo gotovo četiri godine da se oporavi nakon što je Ronaldo potpuno isključio iz života. Čak je odlučio i da je blokira na društvenim mrežama.

„Spavali smo zajedno, a on me je bez objašnjenja blokirao i nikad se nije javio. Boli me i sad taj njegov postupak. Vreme delim na pre i posle Ronalda i mislim da smo mogli da imamo mnogo više.“

Sve je počelo 2015. godine, a dopisivanje je počelo ranije nedugo nakon što je Ronaldo raskinuo sa Irinom Šajk, a sve je trajalo do 2017. godine i nakon što je bio u vezi sa Georginom Rodrigez.

„Poslala sam mu sliku svoje zadnjice i poruku „veliki poljubac“. Bilo je jedan ujutro i to sam uradila iz zezanja, mislila sam da neće odgovoriti. Međutim, u šest mi je odgovorio, rekao mi je da imam lepu zadnjicu i pitao me da li može da je vidi uživo, u tajnosti. Tako je sve počelo. Sada bih volela da to nikad nisam uradila“

Kada su se prvi put videli stiglo je pitanje.

„Pitao me je da li sam punoletna“, otkrila je jedno od retkih pitanja Ronalda tog 5. oktobra 2016. godine kada je došla u njegov stan.

Otkrila je i šta se dešavalo jedne strasne noći u Lisabonu.

„Otkazao mi je posle viđanje u poslednji minut jer mi je rekao da ima samo sat vremena, a želi da više vremena provede sa mnom. Ali tražio mi je još slika. Dva dana kasnije dao je četiri pogotka za Portugal na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Nastavili smo da se dopisujemo, ali videli smo se tek u martu. Dao mi je sigurnosni kod za ulazak u njegov stan. Nisam mogla da verujem kada sam ušla. Srce mi je tuklo kao ludo, ali on je bio veoma ljubazan i rekao mi je da se osećam kao u svojoj kući. Izula sam se i sipala sebi sok, a onda sam sela pored njega. Pričali smo malo o njegovom stanu, malo o meni. Onda sam ja preuzela vođstvo, ustala i skinula pantalone. Onda sam se sagnula da mu pokažem svoju zadnjicu,“ pojasnila je sve detalje Nataša i objasnila da joj je poručio da će se videti ponovo u tajnosti.

Nataša je danas u srećnoj vezi sa Cireom, popularnim pevačem iz Portugala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare