Lionel Mesi, Fudbalska reprezentacija Argentine
Foto: Tanjug/AP Photo/Andre Penner)

Lionel Mesi je želeo javno da pokaže da je besan nakon što je prekinut meč Brazila i Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Čuveni klasik Južne Amerike prekinut je nakon 10 minuta igre nakon što su zvaničnici i medicinski radnici utvrdili da su Emilijano Beundija, Emilijano Martinez, Đovani lo Selso i Kristijan Romero lagali na dokumentima koje su ispunili prilikom ulaska u Brazil.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo se desilo iako su Vlada, FIFA i CONMEBOL dozvolili igračima da ova četiri igrača nastupe, prenosi „ESPN Brazil“.

Anvisa, brazilska zdravstvena organizacija, poslala je na teren medicinski tim i policajce i zahtevala da se meč prekine dok četiri igrača ne budu udaljena sa terena.

„Anvisa smatra ovu situaciju zdravstvenim rizikom, i zamolila je lokalne zdravstvene vlasti da odrede momentalni karantin za igrače, koji su time sprečeni u učestvovanju u bilo kakvoj aktivnosti, i koji bi zbog toga trebalo da budu sprečeni da borave na teritoriji Brazila“, stoji u saopštenju ove organizacije koje je prenela agencija Rojters.

Nakon svega je sasvim očekivano što je Mesi iznerviran ovim potezom brazilske agencije.

„Bili smo ovde tri dana, čekali smo da odigramo me, zašto nisu stigli ranije. Ovo je takav haos, otišli smo“, pojasnio je za „RMC Sport“ zbog čega je posebno frustriran fudbaler Pari Sen Žermena.

Po pravilima u Brazilu svi koji su nedavno bili u Ujedninjem Kraljevstvu moraju da prođu kroz dvonedeljnu izolaciju.

Gledajte kvalifikacije za Svetsko prvenstvo na SBB i EON platformi

Utakmice kvalifikacija za Svetsko prvensrvo ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar