Katastrofa u Frankfurtu.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su Ajntraht iz Frankfurta na otvaranju sezone u nemačkoj Bundesligi rezultatom 6:1 i tako na najbolji mogući način najavili napad na novu šampionsku titulu.

PROČITAJTE JOŠ...

Da će ovo biti veoma težak dan za navijače Ajntrahta postalo je jasno već nakon prvih 11 minuta, pošto je Džošua Kimih u 5. minutu doneo Bajernu 1:0, a Benžamin Pavar šest minuta kasnije povećao na 2:0.

Pre isteka pola sata u strelce se upisao i Sadio Mane, i to na asistenciju Serža Gnabrija u 29. minutu, a katastrofu Ajntrahta već u prvom poluvremenu potvrdili su Džamal Musijala u 35. i Serž Gnabri u 43. minutu utakmice.

Uspeo je Ajntraht da koliko-toliko „pokaže zube“, doduše najviše zahvaljujući kolosalnoj greški Manuela Nojera kom je Randal Kolo Muani oduzeo loptu i plasirao je u gol za 5:1, ali je Musijala u 83. minutu još jednom zatresao mrežu rivala i Bajern vraito na ogromnih pet golova viška.

Filip Kostić je odigrao čitavu utakmicu za svoj tim, ali nije uspeo da utiče na promenu rezultata, a koliko ga je nemoć na terenu izluđivala pokazao je i u 71. minutu, kada je nakon dosuđenog ofsajda i prekinute igre raspalio po jednoj lopti, zbog čega je dobio žuti karton.

Bundesliga, 1. kolo

Petak

Ajntraht F. – Bajern 1:6 (0:5)

(Kolo Muani 64 – Kimih 5, Pavar 11, Mane 29, Musijala 35, 83, Gnabri 43)

Subota

15.30 Augsburg – Frajburg

15.30 Borusija M. – Hofenhajm

15.30 Bohum – Majnc

15.30 Union Berlin – Herta

15.30 Volfsburg – Verder

18.30 Dortmund – B. Leverkuzen

Nedelja

15.30 Štutgart – Lajpcig

17.30 Keln – Šalke

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Fudbaleri Bajerna se obrukali, promašili prazan gol

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar