foto: EPA-EFE/Antonio Bat
Napadač Dinama Komnen Andrić, foto: EPA-EFE/Antonio Bat

Srpski fudbaler Komnen Andrić napustio je Dinamo iz Zagreba.

Dinamo i hrvatski klubovi su poslednjih godina znatno otvorenije tržište za fudbalere iz Srbije, a primera je bilo više.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od njih je i Andrić koji je igrač Dinama bio tri godine, mada je bio na nekoliko pozajmica. Ipak, kaže da su mu ovo bile bitne sezone u karijeri.

Napušta Zagreb jer pojačava Klermon, a „modri“ su ga prodali za milion evra, pa je rešio da se na pravi način oprosti od njih.

„Institucijo Dinamo, tako ću početi. Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene. Nakon četiri najlepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vreme da se oprostim od plave obitelji. Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres. Kako na terenu, tako i van njega. Pre svega, hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najlepši mogući način“, napisao je Andrić.

Zahvalio se svima u klubu na lepim uspomenama i na nadimku „Baka“, rekavši da se osećao kao kod kuće.

„Pored svega što mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitnijih stvari, a to su prijatelji koje sam stekao svih ovih godina za ceo život. Zauvek ću biti uz vas i vaša verna podrška u svakoj našoj borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sledećeg viđenja. Vaš Baka! Dinamo iznad svih“, napisao je Andrić.

Podsećamo, 27-godišnji špic iz Novog Pazara postigao je ukupno 16 golova i upisao sedam asistencija za Dinamo na 53 odigrane utakmice.

Pre toga je igrao za Inter iz Zaprešića, OFK Beograd, Radnički iz Kragujevca, Ufu, Belenenseš i Žalgiris.

BONUS VIDEO: Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar