Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC; STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza podneo je ostavku, a u obrazloženju odluke pomenuo je i Aleksandra Vučića.

Kako je naveo, ostavku podnosi suočen sa optužbama i brutalnim napadima na svoju ličnost.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Kokeza je nedavno bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.

„Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu“, naveo je Kokeza, prenosi Tanjug.

Ovim činom, kako ističe Kokeza, želi „Fudbalskom savezu Srbije i našoj reprezentaciji, pred kojom je start u kvalifikacijama za Mundijal 2022, da obezbedim mir i stabilnost, kako bi se sa što manje problema fokusirali na predstojeće izazove od kojih su utakmice protiv Republike Irske i Portugala možda i ključne u borbi za plasman na SP u Kataru“.

„Srećan sam, zadovoljan i ponosan što će na tom putu državni tim da predvodi po mom mišljenju najveće ime u istoriji našeg fudbala Dragan Stojković. Njemu, kao i svim ljudima u sistemu Fudbalskog saveza želim mnogo uspeha u budućnosti“, poručio je Kokeza.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE I OVO

* Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika FSS

* Ikodinović o ostavci Kokeze: Izdrži, Slaviša

* „Niko ne treba da brani Srbiju i Vučića od Kokeze“

* „Nakazno si urušavao FSS, služio pseći licu s tjeralice“

* “Ti što su ćutali o Kokezi, sad sve o njemu znaju najbolje”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare