Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, prokomentarisao je odlazak Slaviše Kokeza sa čela Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza odlučio je da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju.

Kako je naveo u saopštenju, ostavku podnosi suočen sa optužbama i brutalnim napadima na svoju ličnost, a zbog odbrane časti i ugleda koji se skrnave.

On je spomenuo i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

“Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu”, naveo je Kokeza u saopštenju.

Nakon cele sage, oglasio se i Vladimir Vuletić.

„Nisi imao nijedan kvalitet za predsednika FSS. Posle tog tu lica sa tjeralice kojem si pseći služio, najviše sam vojevao protiv tvog nakaznog urušavanja institucija u FSS, samovolje i sudijskog kriminala. Govorio sam dok si bio na vrhuncu. Sad nazdravimo onoj FKP duploj kruni“, napisao je Vuletić uz fotografiju na kojoj nazdravlja sa Kokezom.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE I OVO

* Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika FSS

* Ikodinović o ostavci Kokeze: Izdrži, Slaviša

* „Niko ne treba da brani Srbiju i Vučića od Kokeze“

* „Nakazno si urušavao FSS, služio pseći licu s tjeralice“

* “Ti što su ćutali o Kokezi, sad sve o njemu znaju najbolje”

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar