Marko Zdravković Foto:FK Voždovac

Zdravkoviću mandat.

Marko Zdravković, prvi čovek fudbalskog kluba Voždovac, izabran je na sednici Skupštine fudbalskog saveza Beograd za novog predsednika ovog tela.

PROČITAJTE JOŠ...

Zdravković je dobio jednoglasnu podršku delegata.

Pored njega, na mesto generalnog sekretara postavljen je Miloš Mirković, takođe iz Voždovca.

Pre početka sednice Goran Negić, predstavnik Crvene zvezde, uputio je poziv da sednica bude pomerena nakon skandaloznih tvrdnji sa Marakane da ni oni ni Partizan nisu obavešteni o održavanju sednice Skupštine FSB, kao i da je to urađeno iza leđa dva najveća srpska kluba:

„Naša saznanja su takođe da je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (Jovan Šurbatović prim. aut) uključen u čitav proces i to na način da je lažno sa njegove strane predstavljeno skupštinskim delegatima da su sva planirana kadrovska rešenja FSB usaglašena sa političkim vrhom Republike Srbije, što ne odgovara istini. Na taj način je izvršena gruba manipulacija skupštinskih delegata FSB. Imajući u vidu gorenavedeno, predlog FK Crvena zvezda delegatima FSB je da se Skupština FSB odloži na period od 7 dana radi konsultacija svih klubova Superlige i Prve lige Srbije“, navedeno je u saopštenju tima sa Marakane.

Ipak, Nedićev apel nije naišao na podršku, pa su sednicu napustili samo on, te predstavnici ženske sekcije crveno-belih, kao i Zvezdine filijale, Grafičara.

BONUS VIDEO Grobari grme „Uprava napolje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare