Lampard Klop
Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, pohvalno je govorio o sezoni koju je u Čelsiju imao njegov kolega Frenk Lampard.

Legendarni vezista ima priliku da prvu sezonu na klupi tima sa „Stamford Bridža“ kruniše plasmanom u Ligu šampiona, što će pokušati da uradi upravo u duelu sa šampionom Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

Klop je istakao da je odlično to što će se u finalu FA kupa naći ekipe Čelsija i Arsenala, koje vode mladi treneri – Lampard i Mikel Arteta.

„To je impresivno, to su pravi timovi sa zanimljivim odlukama. Oni pokazuju da fudbal nije samo igra nogama. Lampard je mlad, ali je mnogo naučio i pripremio se za posao. Trenerski posao je takav da danas jesi, a sutra nisi. Frenk je sjajno prošao kroz to“, rekao je Klop.

Nemac je podsetio da je Lampard samostalnu trenersku karijeru startovao u Derbiju.

„Bio je odličan, ali je uzeo na sebe i veliki izazov u Čelsiju. Niko nije očekivao titulu od njih, ali je plasman u Ligu šampiona iz ovako jake lige veliki uspeh. Bio je briljantan“.

Upravo će duel Liverpula i Čelsija biti ključan za „plavce“ u pokušaju da obezbede mesto u Ligi šampiona, pošto se nalaze na petoj poziciji tabele.

Čelsi bi pobedom nad Liverpulom večeras (21.15) na Enfildu i matematički obezbedio Ligu šampiona. Pritom, domaćin je od osvajanja titule dosta pao u formi… Dvojka je čak 3,35, iks je 3,45, a kec 2,15.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Čelsi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar