Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Menadžer Liverpula Jirgen Klop poručio je da je na kraju sezone 2011/12. u Borusiji iz Dortmunda toliko popio da se ne seća svih detalja slavlja.

Strateg „crvenih“ je tada trenirao „milionere“ i te sezone je klub sa „Signal Iduna parka“ osvojio duplu krunu.

Klop, koji priznaje da više ne pije pivo, dodaje da je po završetku poslednje utakmice na proslavi popio previše i da se malo čega seća.

„Naše slavlje je stvarno bilo originalno. Bilo je kao da smo postali šampioni u  A-klasi Severozapadne lige. Bilo je sjajno sa svim tim pijanstvima. Tako nešto je danas nezamislivo. Kakva je to bila žurka!“, izjavio je Klop.

On priznaje da je te godine bilo mnogo bolje nego godinu dana ranije, kada je osvojen prvi trofej sa Borusijom.

„Bio sam mnogo pijan i 2011, ali 2012. posle te duple krune, nisam ni primetio svo to slavlje. Vidite šta alkohol može da uradi ljudima. Nemojte da pijete, inače ćete izgubiti sećanje na važne momente u svojim životima“, poručio je Klop.

PROČITAJTE JOŠ:

Te godine, Borusija Dortmund je imala osam bodova više na kraju od velikog rivala, Bajerna iz Minhena, a u finalu Kupa Nemačke pobedila je Bavarce sa 5:2.

Tada su sa Borusiju igrali Robert Levandovski, Mats Humels, Mario Gece, Ilkaj Gundogan, Šinđi Kagava, Jakub Blaščikovski i Marsel Šmelcer.

Klop je 2015. godine u oktobru mesecu preuzeo kormilo Liverpula sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA svetski klupski kup.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar