Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbalere Napretka očekuje duel protiv ekipe TSC u Senti, a prema kladionicama, ulogu favorita na ovom meču imaju Kruševljani.

I to ne običnog favorita, već, ako je verovati kvotama, apsolutnog.

PROČITAJTE JOŠ...

Napredak u Sentu stiže kao ekipa kojoj je pobeda potrebna kako bi popravili svoje šanse za opstanak, dok je TSC trenutno peti (iako ni ekipa iz Bačke Topole koja svoje mečeve ove sezone igra u Senti nije obezbedila mesto u eliti naredne sezone, pošto je bodovna razlika od 5. do 16. mesta 10 bodova, a do kraja je ostalo još 15 u opticaju).

Napredak se nalazi u seriji dobrih rezultata, nakon poraza od Crene zvezde 3. aprila (4:1) vezali su četiri pobede, protiv Radničkog u Nišu, Mačve, Spartaka u Subotici te Proletera u Kruševcu.

Sa druge strane, forma TSC-a je nešto slabija, pošto su uz dve pobede na svom terenu (Proleter, Voždovac) i remija (Čukarički u Beogradu) poraženi od Novog Pazara i Mladosti na gostovanjima.

Stoga je pomalo iznenađujuće da je kvota na pobedu TSC-a astronomskih 4.75, remi 3.50 a na pobedu Napretka 1.61 u italijanskom bet365,  kladionica 1x takođe više šanse daje Kruševljanima – 1.7, dok je kvota na remi 3.6 a na pobedu domaćeg sastava 4.52.

Foto: Bet365/Printscreen

Interesantno je takođe i da je ova utakmica sklonjena iz ponude kladionice SoccerBet kada su u pitanju mečevi koji bi trebalo da budu odigrani u četvrtak, 29. aprila.

Foto: Soccerbet/Printscreen
Foto: Soccerbet/Printscreen

Napredak očigledno ima ulogu velikog favorita, uprkos tome što se grčevito bori za opstanak, dok je TSC bio jedan od kandidata za plasman u Evropu pred početak sezone. Da li će tu ulogu i opravdati biće jasno po završetku meča čiji početak je zakazan za 14:45.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar