Kilijan Mbape
Kilijan Mbape; Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Delovalo je da je transfer gotovo rešen, a onda su Parižani izneli ponudu sa gomilom novca.

Gde Kilijan Mbape vidi sebe u budućnosti jedno je od najvećih fudbalskih pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam još odlučio. Da sam doneo odluku, objavio bih to svima. Međutim, nisam… Još odlučujem. Izabraću ono što je najbolje za mene, pojavile su se neke nove stvari. Postoji li mogućnost da ostanem u PSŽ? Da, naravno“, poručio je nedavno Mbape.

Pisalo se ranije da je Francuz čak i potpisao predugovor sa Realom i da će se na leto ozvaničiti saradnja. Ipak, onda su se pojavile „neke nove stvari“. Tačnije 150 miliona novih stvari. Čak 150 miliona evra je spreman PSŽ da da Mbapeu za dvogodišnji ugovor.

Fajza Lamari, majka napadača PSŽ, nalazi se u Dohi gde pregovara oko novog ugovora sa vlasnicima kluba. Cilj „svetaca“ je da zadrže Mbape barem dok traje Svetsko prvenstvo u Kataru, a nakon toga bi bili spremni da ga puste u nekom velikom transferu.

Španska „Marka“ je javila da su u Realu optimistični i da veruju da će 23-godišnjak krenuti put Madrida. Ovaj španski list je objavio da je Real spremio za Francuza najveći ugovor u istoriji kluba po kom bi za sezonu prihodovao 50 miliona evra. Ipak, ta ponuda je i dalje dramatično lošija od one u otadžbini.

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar