Kilijan Mbape
Kilijan Mbape; Foto: EPA-EFE/Yoan Valat

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape mogao bi da ode iz tog kluba ranije nego što se očekuje, preneli su francuski mediji.

Spekulisalo se da će Mbape preći u Real Madrid, ali je francuski fudbaler u maju potpisao novi ugovor sa pariskim klubom, do kraja sezone 2024/2025. Kako je preneo „Ekip“, taj trogodišnji ugovor je u stvari dvogodišnji, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana, a ta klauzula može da se aktivira samo uz saglasnost Mbapea.

PROČITAJTE JOŠ

To znači da bi Mbapeov ugovor istekao na kraju sledeće sezone i da bi zainteresovani klubovi, pre svih Real Madrid, mogli da pokrenu nove pregovore o transferu, preneo je „Eurosport“.

Mbape je dobro počeo sezonu, postigao je sedam golova u francuskom prvenstvu i dva u Ligi šampiona.

Mediji spekulišu da Mbape nije u dobrim odnosima sa saigračem Nejmarom. Nejmar se navodno iznervirao što je Mbape sam šutirao, umesto da mu doda loptu pošto se on nalazio u boljoj poziciji, tokom jednog napada u utakmici sa Juventusom (2:1) u Ligi šampiona.

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje odbacio je te navode.

„Odnos Kilijana i Nejmara je dobar i neću da se šalim o tome. Razgovarao sam sa Kilijanom, koji je o tome razgovarao sa Nejmarom, oni rade zajedno na treninzima, često su zajedno na zagrevanju“, naveo je Galtje.

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar