Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Karim Benzema je postao prva fudbalska tema nakon što je osvojio prvu "Zlatnu loptu" u karijeri, ali i postao drugi najstariji igrač sa tim priznanjem. Ipak, na samoj ceremoniji je više pažnje privukla njegova lepša polovina.

Na spektakularnoj večeri je Karim Benzema ušetao kao Tupak (iste naočare i detalji na sakou), a pod rukom je vodio devojku Džordan Ozunu.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi nisu uspeli da skinu pogled sa nje, a njen put do slave nije bio nimalo lak.

Iako je danas top model koji sarađuje sa nekoliko američkih agencija i predstavlja zaštitno lice mnogih brendova sveta, njen početak je bio izuzetno skroman.

Upala je pomalo u kliše jer je došla do voda modelinga tako što je za život zarađivala kao konobarica. Doduše ne u običnom baru već u „Hootersu“ u Las Vegasu. Benzema pokušava da drži privatni život dalje od javnosti i medija, ali je na događaj karijere ušetao sa lepoticom.

Ona je čak podelila fotografiju na kojoj Benzema drži „Zlatnu loptu“ uz opis.

„Svaka čast, kapitenu! Ova nagrada nije samo rezultat tvog ovogodišnjeg uspjeha, već i stabilnosti koju si postigao tokom karijere. Ne mogu da ti opišem koliko smo ponosni na tebe. Puno vam hvala što ste ga podržavali u ovoj prekrasnoj godini.“

Jedini problem u ovoj romansi je činjenica da je Benzema i dalje u braku sa Korom Gotije sa kojom ima dete. Ipak, ne i njemu.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare