Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Kapiten fudbalera Partizana Svetozar Marković rekao je pred 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde (subota, 17 časova, stadion "Rajko Mitić") da je atmosfera u ekipi odlična i da ih prvo mesto na tabeli gura napred.

Marković je imao probleme sa povredom kolena koja nije zalečena u potpunosti, a posle treninga u petak će saznati da li će se naći u startnoj postavi.

Pročitajte još

„Očekuje nas teška utakmica. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Danas ću odraditi prvi ekipni trening, posle treninga ćemo utvrditi da li mogu sa igram“, rekao je Marković.

Kapiten je govorio i o odličnoj atmosferi u ekipi.

„Pva pozicija na tebeli nas gura napred. Devet meseci smo na okupu i devet meseci je primetna hemija u ekipi. Pomažemo jedni drugima i trudimo se da ostvarujemo što bolje rezultate. Uz podršku sa tribina, za koju verujem da i sutra neće izostati, možemo da se nadamo uspehu. Kao što sam rekao, idemo iz utakmice u utakmicu, želimo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, ali je on još uvek daleko“, zaključio je Marković.

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije sa 59 bodova, dok Zvezda ima 58.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar