Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Navijačka groznica prožima svaki deo zemlje.

Posetite Aroma markete i osetite duh Mundijala i u Srbiji.

Foto: Promo

Cela Srbija se sprema za finale Svetskog prventstva, uzbuđenje je u vazduhu i opipljivo je svuda, čak i na mestima gde ga naizgled ne očekujete.

Pronašli smo mesto u Beogradu gde se navija najsnažnije i gde možete pronaći baš sve što vam treba za gledanje utakmice u pravoj atmosferi.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Aroma market u Bulevaru kralja Aleksandra pretvorio se u prvenstvo u malom i čim ušetate ovde osetite pravu fudbalsku groznicu.

PROČITAJTE JOŠ

Istaknute su zastave svih nacija, unutra je prijatna ekipa, najbolje cene i baš sve što vam je potrebno za maksimalno uživanju u fudbalu.

Svi su kao jedan – Aroma tim nam je pokazao šta znači biti pravi navijač. Znamo da kad počne Svetsko prvenstvo svi postaju fudbalski eksperti, a ništa drugačije nije ni u ovom marketu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sa zaposlenima u Aroma marketu, pričali smo o predstojećim utakmicama, a evo koje su njihove prognoze po pitanju finalista na ovom Svetskom prvenstvu.

„Od sutrašnje utakmice očekujem da će biti nerešeno, da će Hrvati opet na penalima da pobede. A u finalu Francuzi, bez ikakvih problema. Što se tiče naših rezultata, pa kakav smo kvalitet, dobro smo i prošli“, rekao nam je kroz smeh Nenad Jovanović.

Dok razmišljamo o tome šta sve treba da nabavimo za utakmicu iz bogate ponude, svoju prognozu nam je otkrio i Vladica Radulović.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Očekujem da će da pobedi Argentina, iskreno, 2:1 će biti rezultat. Marko će biti treći zato što mi je favorit, a i ekipa je nekako najkvalitetnija po meni. A mi smo se obrukali, jer kakav kvalitet imamo, slabo smo odigrali“, rekao nam je.

Za kraj, nasmejana Milica Krstić otkrila nam je šta ona misli kako će se završiti ovaj Mundijal.

„Očekujem da će utakmica za treće mesto biti lepa jer su obe reprezentacije zaslužile da budu tu gde jesu. Moj favorit je Maroko, zato što igraju lepo. Od finala očekujem dosta, s jedne strane Mesi, s druge Mbape, ali Francuska da dobije. A mi smo moogli bolje. Igrali smo lepo, ali ta odbrana je mogla bolje. Malo je zakazala. Ali se nadam da ćemo na sledećem makar u šesnaestinu da prođemo“, rekla je Milica kroz smeh.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kao što vidite, ceo Aroma tim s nestrpljenjem čeka poslednje dve utakmice Svetskog prvenstva.

***

BONUS VIDEO: Srbija u osmini finala Mundijala, navijači pobedili Kamerun