Foto: REUTERS/Juan Medina/Guliver

Otac Luke Jovića, Milan Jović, poručio je u razgovoru za Nova.rs da bi mnogi pre njegovog sina trebalo da završe iza rešetaka, zbog hajke koja se trenutno vodi protiv njega.

Podsetimo, udarna vest u Srbiji glasila je da bi napadač Real Madrida zbog kršenja karantina mogao da bude osuđen i na šest meseci zatvora, jer po dolasku iz Madrida krajem marta, usred pandemije koronavirusa nije otišao u samoizolaciju, posle čega je pokrenut postupak protiv njega.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu objavilo je saopštenje povodom postupka koji se vodi protiv Jovića, otkrivši da je okrivljeni tokom marta 2020. godine odbio da postupa po propisima, kao i da mu je ponuđeno da uplati pet miliona dinara u humanitarne svrhe, što je on odbio.

Činjenica da je jedna od opcija čak i da fudbaler završi iza rešetaka žestoko je iznervirala njegovog oca Milana Jovića, koji se i te kako imao šta da kaže u razgovoru za Nova.rs.

„Ako Luka Jović mora da ide u zatvor, mnogi bi pre njega trebalo da odu tamo. I to baš oni koji žele da moj Luka tamo bude. Otkako je otišao u Real Madrid stalno imamo problema. Žao mi je što Srbin ne može Srbinu da oprosti uspeh. Ne želimo više da se oglašavamo povodom toga. Takav je stav porodice Jović, i Real Madrida. Luki je poručeno iz kluba da se ne oglašava, naravno da je došla vest do njih i da prate situaciju“, objasnio je Jović senior.

Milan Jović; Foto: Privatna arhiva

Na pitanje da li očekuje da će njegov sin biti starter u subotnjem „El klasiku“, Milan Jović je odgovorio:

„To zaista ne znamo. Baš malopre smo se čuli Luka i ja, ne zna ni on sam. Uvežbavali su na treningu razne varijante u napadu, tako da ćemo videti“, rekao je Milan Jović za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar