Luka Jovic
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Luka Jović ne može bez nevolja otkako je postao član Reala. Sada je opet na udaru španskih medija koji su ga kritikovali zbog fotografije sa Instagrama kako peče roštilj sa prijateljima.

Poznato je da se Jović pre nekoliko nedelja, neposredno po povratku u Španiju iz Srbije povredio pod sumnjivim okolnostima.

PROČITAJTE JOŠ:

Došlo je do preloma kosti u stopalu i zbog toga nosi zastitnu cipelu. Nije u mogućnosti da trenira i nalazi se u procesu rehabilitacije, ali čini se da se opet opustio.

On je na Instagram profilu objavio fotografiju kako u društvu prijatelja roštilja. I ništa ne bi bilo neobično da se pritom, kako je primećeno, ne oslanja na povređenu nogu i to u fazi kada bi trebalo strogo da miruje.

I ne samo to, list „Mundo Deportivo“ tvrdi da je Luka prekršio sada drugi propis u Španiji, tokom pandemije koronavirusa, zbog čega je već imao problema u Srbiji.

Foto: Printscreen/Instagram/Mundo deportivo

„Ono što Jović možda jeste prekršio je protokol La Lige. Prema tom dokumentu, osim toga što je igračima određeno da ne mogu da napuštaju domove osim ako nije zbog sporta, fudbalerima je preporučeno da se ne dovode u kontakt sa ljudima sa kojima ne žive. Dakle, roštiljanje nije u skladu sa navodima tog protokola“, prenosi španski list, uz napomenu da i dalje treba držati distancu od dva metra.

U Realu su zahtevali od igrača da miruje i ne rizikuje da dodatno pogorša povredu, a stavili su ga i na striktnu dijetu, tako da fotografisanje uz roštilj, ne ide tome u prilog.

U Madridu su navodno razočarani njegovim sveukupnim ponašanjem, jer je trenutno jedini fudbaler kraljevskog kluba koji je van stroja zbog povrede.

Srpski fudbaler je fotografiju koju je objavio, ubrzo izbrisao sa profila, ali kasno, jer je ona sačuvana na mnogim španskim portalima.

Kakva će biti reakcija u Realu, videće se narednih dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare