Fiorentina's Stevan Jovetic controls the ball during his Italian Serie A soccer match against AS Roma at the Olympic stadium in Rome April 25, 2012. REUTERS/Max Rossi (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) - GM1E84P1P4Q01

Crnogorski fudbaer Stevan Jovetić smatra da je Dušan Vlahović spreman da ode u Juventus, dok dodaje da bi se vratio u Seriju A.

Jovetić igra u Francuskoj već četiri godine, otkako je prešao iz Intera za deset i po miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju ove sezone mu je istekao ugovor, pa će od 30. juna biti slobodan da ode na drugu adresu, a italijanski mediji pišu da će natrag na „čizmu“ i to u Lacio.

„Igrao sam skoro sedam godina u Italiji, u Fjorentini i Interu i smatram tu zemlju svojim drugim domom. Voleo bih da se vratim, ali imam interesantne ponude i iz drugih zemalja. Videćemo“, rekao je Jovetić, a preneo Tutosport.

Novinare je zanimalo da Jovetić uporedi svoju situaciju, sa onom u kojoj se po glasinama nalazi Vlahović. Obojica su igrali za „violu“ i bili povezivani sa Juventusom.

„Slična je situacija, ali mene nikad nije privlačilo da odem u Juventus iz Fjorentine, jer nisam hteo da izdam navijače ‘viole’. To su lične odluke i nisam iznenađen što klub kao Juve želi Vlahovića, ima hitrinu, snagu i oko za gol“, kaže Jovetić.

Poručio je i da upravo srpskog mladića vidi među najboljim napadačima na svetu.

„Biće najbolji špic narednih godina uz Erlinga Holana. POtencijalno, spreman je za Juventus, ali najvažnija stvar je redovna minutaža kad ste mladi kao on. Više bi imao konkurencije ako bi igrao u Juventusu, pa je zato možda bolje još godinu da ostane u Firenci“, smatra Jovetić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar