Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Sada će imati nešto drugačiju ulogu

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević otkrio je ko će mu biti pomoćnici u narednom periodu, a među njima se nalazi i bivši kapiten crveno-belih Vujadin Savić.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim Savića u stručnom štabu će biti i bivši selektor mlade reprezentacije Švedske Poje Azbagi.

„Zna se ko će biti prvi pomoćnik, Poje Azbagi, bivši selektor U21 Švedske, trener Geteborka, priključili smo i Vujadina Savića kao novog pomoćnog trenera, on je početnik i verujem da će nam pomoći, kao i mi njemu. Imamo rešenje za fitnes trenera, ali ako hoćete nekog dobrog da izvadite iz kluba tokom sezone, onda treba nedelju dve da se sve to realizuje, tako da o njegovom imenu ne bih još dok se to ne završi“, rekao je Milojević.

Savič još uvek zvanično nije objavio kraj igračke karijere, ali je ovim potezom pokazao da želi da se oproba u trenerskim vodama.

Bivši kapiten tima iz Ljutice Bogdana, u dva navrata je igrao za Zvezdu, a nakon 2019. godine je otišao u APEOL, a onda i na pozajmicu u ljubljansku Olimpiju.

Sada će pokušati da pomogne voljenom klubu sa klupe, a Zvezda već u četvrtak od 21 sat igra protiv Monaka u prvom meču grupne faze Lige Evrope.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare