Mladen Krstajić
Mladen Krstajić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bivši selektor Srbije je još jednom izazvao lavinu reakciju nakon jednog komentara posle žreba.

Mladen Krstajić sada radi kao selektor Bugarske, a volja žreba je ukrstila Srbiju i komšije u grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Krstajić je preuzeo delimično zasluge za sadašnju igru Srbije, ali je pre svega istakao da su „orlovi“ apsolutni favoriti.

„Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je za mene favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu“, izjavio je Krstajić.

Srbija gostuje Bugarskoj 20. juna 2023. godine, dok 19. novembra komšije dolaze u Beograd. Krstajić je ipak odlučio da sebe istakne u prvi plan.

„Mi gradimo tim koji će igrati narednih deset godina. I opet kažem, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje“, dodao je nekadašnji strateg „orlova“.

Komentari koji se mogu videti su ironični „Ma 99 odsto“, besni „Ako sam dobro shvatio, još treba da mu zahvalimo. More“, začuđeni „Misliš Muslin“ ili oni koji govore „Da nije tužno, bilo bi smešno“…

U grupi G se uz ove dve selekcije nalaze i Crna Gora, Mađarska i Litvanija.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare