EPA-EFE/Fredrik Varfjell

U danima posle održanog žreba za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. viđene su i brojne zanimljive šale.

Srbija je iz drugog šešira ušla u grupu G, sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Piksijevi „orlovi“ će biti favoriti u grupi, najlakšoj koju naša javnost pamti za odlazak na jedno veliko takmičenje.

Jedan od korisnika popularne društvene platforme „Tik-Tok“ tim povodom je napravio reakcije svih aktera grupa, pa je tako za grupu G izabrana čuvena rečenica italijanskog novinara Ubalda Skanagate, koji se našalio sa Novakom Đokovićem kada je pobrojao neke od njegovih uspeha.

Novak je to ponovio imitiravši italijanski izgovor kao reakciju na grupu G. U ostalim grupama su Luis Enrike, gde su Španci, Škoti i Norvežani.

@footymemespl Euro2024 qualifiers groupstage memed #euro #euro2024 #euro2024draw #draw #footballmemes #football #fyp #germany #ronaldo ♬ UEFA Champions League Anthem - UEFA & Tony Britten

Tamo gde su Francuzi i Holanđani, sa Ircima, Grcima i Gibraltarom, ubačen je kadar iz vestern filma sa Klintom Istvudom, a u grupi C, u kojoj su Italijani, Englezi i Ukrajinci, ubačen je Oliver Kan sa nedavnog derbija sa Borusijom.

Njegova besna reakcija predstavlja žreb u očima Makedonaca i Ukrajinaca, a u toj grupi je još i Malta.

Hrvati su takođe zadovoljni grupom D, gde su Vels, Jermenija, Turska i Letonija, Levandovski igra zbog grupe sa Češkom i ostalima, dok se Austrijancima ne dopada igranje sa Belgijom i Švedskom.

Kompletan klip koji na zanimljiv način zaokružuje žreb za Evro 2024.

BONUS VIDEO: Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera