photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Došlo je vreme za rastanak

Ivica Iliev podneo je ostavku na funkciju sportskog direktora Partizana, a zvaničan sajt PArtizana preneo je njegovu poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK Partizan. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici“, rekao je Iliev.

Poslednjih dana priča se o tome kako Iliev ne želi da sarađuje sa Ilijom Stolicom, koji je postao trener Partizana ovog leta. Sada je verovatno njihov odnos rezultirao ostavkom Ilieva, a Partizan će u narednom periodu potražiti novog sportskog direktora.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare