Foto: EPA-EFE/PETER POWEL

Ipak ništa od transfera Portugalca u Bajern

Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je za „Bild“ da napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo spada u red najvećih igrača svih vremena, ali da nije fudbaler za bavarski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razgovarali smo interno oko Kristijana Ronalda. Smatram ga jednim od najboljih fudbalera svih vremena. Zatim smo došli do zaključka da, uprkos tome što cenimo Kristijana, on ne bi mogao da se uklopi u našu filozofiju u datom trenutku“, izjavio je Kan za „Bild“.

Ronaldo se nakon odmora u društvu menadžera Žorža Mendeša vratio u Mančester kako bi se sa klubom dogovorio oko budućnosti.

Za sada nije poznato hoće li ostati u Engleskoj, jer mu je želja da igra u Ligi šampiona, a to neće biti moguće sa Junajtedom u predstojećoj sezoni.

Junajted je prošlu sezonu završio na šestom mestu u Premijer ligi i nastupaće u Ligi Evrope. Ronaldo je prošle sezone bio najbolji strelac kluba i treći u Premijer ligi.

Nedavno je u klub stigao i novi trener Erik ten Hag, pa će od njegovih planova umnogome zavisiti Ronaldova sudbina.

Ten Hag je ranije rekao da 37-godišnji napadač „nije na prodaju i da je u planovima kluba“, ali situacija oko potencijalnog transfera je podložna promeni.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar