Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na ovosezonskoj premijeri Superlige bez problema pobedili Novi Pazar - 3:0 (2:0), a u strelce se upisao i Mirko Ivanić.

Reprezentativac Crne Gore koji uživa stažu provedenom na „Marakani“ prethodnih dana je bio u centru pažnje zbog dolaska Gelora Kange.

PROČITAJTE JOŠ

Gabonac je tražio „svoju“ osmicu iz prethodnog mandata, bio je izričit i klub mu je izašao u susret. Ipak, to je automatski značilo da Ivaniću mora da bude „skinuta“ osmica i dodeljen neki drugi broj.

Profesionalac kakav je Ivanić nije pravio problem, sve za dobrobit klub i „mira u kući“. Pristao je. Izabrao je četvorku, koju kako kaže, voli i s kojom „leti“ po terenu.

Istrčao je protiv Novog Pazara na teren s novim brojem na leđima i nagrađen je golom, koji je postigao iz penala u 13. minutu, prethodno je u osmom pogodio Spiridonović, da bi konačnih 3:0 postavio Vulić efektnim golom iz slobodnog udarca deset minuta pre kraja.

Pročitajte još: Zvezda pisala FSS: Zaustavite Partizan da otima i krade

„Pokazali smo zadovoljavajuću partiju, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Primetno je da smo malo umorni, imamo malo vremena da se odmorimo i da sledeći meč bude još bolji. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum“, rekao je posle meča za klupski sajt Mirko Ivanić.

Iskusni vezista poručuje da mu znači pogodak i dodaje da može još bolje.

„Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam realizovao. Imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesteraca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi ukazao poverenje za penale i za sada to korisitm. Mogu još bolje da igram. Osećam veliku podršku i poverenje od stručnog štaba i osećam se fantastično. Kada sam postigao gol radovao sam se na specifičan način“, rekao je Mirko Ivanić, koji je četvorku nosio i u Vojvodini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar