Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mirko Ivanić i Aleksandar Katai ponovo su bili motor Crvene zvezde, a dvojac crveno-belih je nakon pobede nad Kairatom od 5:0 izneo prve utiske.

PROČITAJTE JOŠ...

„Priželjkivali smo pobedu i prolaz pre svega, zaista sam presrećan. Zahvalan sam deci, ovim divnim mališanima, takođe svim nastavnicima i trenerima koji su ih doveli večeras na utakmicu. Nikad nisam igrao u lepšoj atmosferi, bilo je utakmica gde sam nastupao pred 70.000 gledalaca, ali ovako nešto još nisam doživeo. Voleo bih da vidim mališane i na narednim utakmicama“, rekao je Ivanić za zvanični sajt kluba.

Glavni „krivac“ za treći i strelac četvrtog gola je istakao da je glavna odlika njegovih saigrača to što ne sumnjaju u sebe:

„Ne sumnjamo nikad u sebe, to je naša najveća snaga. Kada gubimo jednostavno ne gubimo veru, mister nas stalno bodri, a to je naš najveći adut. Prethodnih nedelju dana smo slušali razne komentare, ali mi smo izvukli sve što smo mogli iz toga. Ćutali smo, radili, spremali se svaki dan u detalje analizirali rivala, a to je bio plod današnje utakmice i naše želje za prolaskom“, zaključio je Zvezdin vezni fudbaler.

Sa Ivanićem se složio i Katai:

„Stvarno sjajna atmosfera, odlično su navijali i bili su nam veliki vetar u leđa. Ne bih želeo da se „Delije“ naljute, ali trebalo bi da deca stalno budu na stadionu, jer su zaista bili fenomenalni“, pohvalio je mališane sjajni krilni igrač.

Što se meča tiče…

„Mislim da smo odigrali perfektu utakmicu, što se tiče fizičke spreme, taktike, kao i završnice. Dva pogotka mi veoma znače, ali to je zasluga cele ekipe. Počeli smo sezonu prvo sa remijem, pa zatim je usledio poraz, ali se ni u jednom trenutku nismo predavali što smo i pokazali na večerašnjem meču, a siguran sam da ćemo nastaviti da igramo sve bolje i bolje i beležimo ovakve rezultate“, zaključila je Zvezdina „desetka“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar