Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Dejvid Bekam, vlasnik Intera iz Majamija, upozorio je navijače novoformiranog kluba da ne očekuju brz uspeh i trofeje.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Reala, Milana, Pari Sen Žermena i LA Galaksija, oglasio se pošto je njegov Inter doživeo pet poraza u takmičenju u A grupi na MLS turniru u Orlandu.

PROČITAJTE JOŠ:

Bekam je osetio potrebu da se obrati navijačima i brojnim sledbenicima na društvenim mrežama, pa je poslao jasnu poruku preko Instagrama.

On insistira da se izgradi poverenje između kluba i navijača i kaže da će biti potrebno mnogo rada i vremena da se ostvare planirani ciljevi.

„Ponekad je put dug i potreban vam je predah. Mančester junajted, Real Madrid, La Liga i Premijer liga nisu stvoreni za dan. Timovi, igrači i klubovi zahtevaju vreme da bi zablistali, ali kada to učine, teška vremena deluju kao davna prošlost. Važno je podsetiti se šta smo uradili do sada. Ponosan sam na svoj tim, klub, sjajne navijače koje imamo. Strpljenje je vrlina“, poručio je Bekam.

I menadžer Intera iz Majamija, Dijego Alonso, priznaje da klub mora da uradi više, mada dodaje da očekuje da pojačanja pomognu u ostvarenju ciljeva.

„Realni smo i znamo da moramo da radimo mnogo da bismo napredovali. Imamo četiri nedelje da napredujemo, očekujemo nekoliko novih igrača, to bi trebalo da nas poboljša kao tim“, rekao je Alonso.

Inter je na startu takmičenja u Orlandu poražen od Los Anđelesa (1:0), a potom i od DC Junajteda (2:1), Orlando sitija (2:1), Filadelfije (2:1) i Njujork sitija (1:0).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar