Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović imaju najavljeni nastup na Sanremu, čuvenom italijanskom muzičkom festivalu, što bi moglo da propadne.

PROČITAJTE JOŠ

Najavio je trener Bolonje pojavljivanje sa Ibrom, ali u Milanu ne cvetaju ruže posle debakla u gradskom derbiju protiv Intera.

Bilo je 3:0 za neroazure, a Milan je tako vezao tri utakmice bez pobede.

Sada rosonere čeka meč protiv Crvene zvezde u četvrtak u 21.00, posle beogradskih 2:2.

U međuvremenu, italijanski mediji pišu da Milan vrši pritisak na Ibrahimovića da se ne pojavi na Sanremu, ili da to učini samo kao gost, bez izvođačkih performansa.

Već je Fabio Kapelo kritikovao Ibru, ali i Milan zbog prethodne odluke da se najbolji igrač šalje u muzičke vode usred sezone.

“On je hteo da ode tamo. Ali kad hoćete da budete profesionalac koji hoće da pokaže i bude primer nekome tokom treninga, onda je ovo kontradiktorno po mom mišljenju”, rekao je Kapelo.

Milanov as je pristao na učešće od drugog do šestog marta, svake od pet večeri, pre nego što se znalo da će u tom periodu biti izazova.

“Nikad ga ne bih poslao, iskreno. Plaća ga klub i stoga mora da poštuje i klub i navijače. Milan je trebalo da zabrani to Ibrahimoviću, ne može tek tako da se šeta između Sanrema i Milana”, rekao je Kapelo.

Milan je pre dve nedelje bio lider Serije A, sada već ima četiri boda manje od Intera, a već narednog vikenda igra protiv Rome, nakon revanša sa Zvezdom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar