Foto: Starsport

Predrag Rogan, trener fudbalera Voždovca rekao je da je njegov tim igrao sa premalo energije da bi se pobedio rival kakav je Partizan.

Partizan je pobedio tim Voždovca sa 3:0 u meču 37. kola Superlige Srbije i otežao mu je borbu za opstanak koja će biti odlučena u poslednjem kolu.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da su njegovi igrači samo „na momente bili mrtvi“, ali osim toga je zadovoljan urađenim.

„Uvek može bolje. Prvo Partizanu čestitam na zasluženoj pobedi. Mi smo fokus hteli da držimo na današnjoj utakmici i da je završimo sa tri boda i da ostanemo u ligi. Međutim, nije bilo očigledno realno. Malo su i glave igrača u sledećoj utakmici, bez obzira na to što su igrači želeli, i moji ljudi iz stručnog štaba i ja da učinimo sve. Energija je bila na strani Partizana, možda nas je utakmica protiv Napretka istrošila, imamo vremena da se odmorimo i vremena da se obnovimo. Nama je utakmica protiv Javora sve. Uradićemo sve da pobedimo i da Voždovac sasvim zasluženo i sledeće godine igra u Superligi“, rekao je Rogan posle utakmice za Arenu sport.

Partizan će u poslednjem kolu igrati protiv Mladosti, dok će Voždovac u direktnoj borbi za opstanak igrati protiv Javora iz Ivanjice na svom stadionu u Beogradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar