Mika Stoičkov
Mika Stoičkov; Foto: Screenshot Instagram mstoitchkov

Iz jedne prelazi u drugu vezu, jednu aferu zamenjuje drugom i obožava da bude na naslovnim stranama.

Kao što je Hristo Stoičkov, najbolji fudbaler u istoriji Bugarske i osvajač „Zlatne lopte“ za 1994. godinu, deceniju i po bio fokus svih listova u Bugarskoj, tako je poslednjih godina to njegova kontroverzna ćerka Mihaela.

PROČITAJTE JOŠ

Ima 34 godina, ali nikako ne može da se smiri.

Pre nekoliko godina je postala aktuelna kada je miran život sa Ajkutom Ramadanom odjednom prekinula, a iako ima ćerkicu Miu ponaša se po mišljenju mnogih u Bugarskoj kao tinejdžerka.

Privlače je mlađi muškarci, pa je pre mesec dana pokušala da otpočne romansu sa Viktorom Nenčevim, uspešnim stomatologom, ali joj je to ubrzo dosadilo.

Mika je ponovo sada iznenadila sve, pa je sada u vezi sa Jordanom Georgijevim koji se bavi marketingom. Pomenuti par je viđen u odmaralištu u Italiji i više ni ne skrivaju da su zajedno.

Mihaela je pre mesec dana objavila snimak na kom je u društvu muškarca, ali nije poznato da li je u pitanju Jordan ili Viktor.

Bugarski mediji prenose da je navodno Mika imala aferu sa Jordanom dok je još bila sa Viktorom. Ipak, Mika ovo svesno radi i dobija svoje mesto na naslovnim stranama časopisa.

BONUS VIDEO Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar