Fudbaleri Partizana su uspeli da odigraju nerešeno kao gosti u 172. večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić, a heroj utakmice bio je golman crno-belih Aleksandar Jovanović.

Sjajni Jovanović je odbranio nekoliko velikih šansi, a posle meća ističe da je ostao žal.

„Utisci su takvi da smo imali 2:1, ostaje žal da smo mogli da dobijemo utakmicu. S obzirom na okolnosti na terenu, gde smo 20-tak minuta igrali sa igračem manje nije bilo lako. Pohvalio bih celu ekipu na borbi. To je to, jedan bod, ništa više od toga. I dalje smo ispred Zvezde. Imamo sada novu utakmicu, nema euforije. S obzirom na okolnosti, ok je rezultat. Kao što ste videli, oni imaju vetar u leđa same publike, nije bilo lako, ali ostali smo mirni koliko smo mogli i to je to“, ističe Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

Prokomentarisao je i pritisak koji postoji.

„Bilo je, kada sam bio u Nišu, imali smo 1:1, ovo je nešto drugačije, pritisak, publika. Dolazi do pritiska i nije lako, međutim dobro se završilo po nas“, rekao je fudbaler Partizana.

Osvrnuo se na veliki broj navijača Partizana na gostujućem stadionu.

„Pohvalio bih navijače Partizana, zaista je
bilo fenomenalno, čuli smo ih. Lepo je videti navijače u tom broju, jer nemamo priliku to da vidimo na našem stadionu. Zaista smo uživali“, ističe Jovanović.

Sledi veoma važan meč protiv Napretka, a i plejof u koji se mora ući sa što većom prednošću.

„Moramo da pritisnemo svaku utakmicu maksimalno da bi osvajali bodove. Napredak je jako bitno da se pobedi“, dodaje.

Na kraju je imao reči hvale za protivnika…

„Crvena zvezda je ozbiljan klub, pružili su zaista dobru partiju, ja im čestitam na tome. Međutim, crveni karton menja tok… Nisam video, ne bih da komentarišem, moram da vidim pošto sam bio daleko u tom trenutku“, zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO Grobari skandirali Željku Obradoviću posle večitog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar