Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Fudbaler Barselone Antoan Grizman mogao bi da se vrati u Atletiko iz Madrida, u kom je postigao najviše uspehe do sada.

Prema rečima Enrikea Sereza, bar se u Atletiku nadaju da će ga vratiti iz Barselone. Govoreći za El Largero, Serezo je je otvoreno rekao da bi želeo Francuza nazad.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svaki tim bi poludeo za Grizmanom, on je sjajan igrač i nadam se da ćemo ga vratiti, ali ne mislim da Barselona želi da ga proda. Ovde je imao vrhunske sezone i izgradio se u Atletiku“, tvrdi predsednik madridskog kluba.

Iz Barse je već došao Luis Suarez i ostao jedan od najboljih ofanzivaca u Španiji, iako su ga u Barsi otpisali kao starog.

Katalonski klub ima problema zbog velikih dugova i deo igračkog kadra bi možda pristao da pusti da bi rasteretio budžet. S druge strane, Atletiko bi da pojača konkurenciju u napadu, jer Žoao Feliks nije ispunio očekivanja do kraja.

Uprkos tome, predsednik madridskog kluba, tvrdi da mladi Portugalac neće nigde iz Madrida.

„Nema opcije da on ode. Mora da se prilagodi. Dan kad on doživi uspon biće jedan od najvažnijih u fudbalu. Igrači nisu mašine, imaju dobre i loše dane. Daće on mnogo dobrih dana ovom klubu“, uveren je Serezo.

Da podsetimo, Grizman je u Barselonu iz Atletika otišao pre dve godine za 120 miliona evra, dok je Feliks u klub stigao istog leta, 2019. godine za oko 128 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar