Foto: EPA-EFE/Sergio G. Canizares

Napadač Barselone Antoan Grizman nije imao sjajnu sezonu u dresu Barselone, a rekao je i šta bi moglo da učini da bude srećniji.

Francuz, koji je u redove prvaka Španije stigao prošlog leta za 120 miliona evra, imao je prilično nezgodnu kapmanju proteklih meseci, jer je često bio meta kritika u španskim medijima.

On je postigao osam golova na 26 utakmica u La Ligi, što monogi smatraju da nije dovoljno i ne odgovara očekivanjima navijača i stručnog štaba Barselone.

On ipak želi da ostane još dugi niz godina na „Kamp Nou“ stadionu, a Erik Olhats, skaut koji je otkrio Gizmana u dečakim danima, rekao je za „Mundo Deportivo“ da Antoan „ne uživa“ u Barseloni i da mu nije od pomoći način igre tima.

Grizman je nedavno u razgovoru sa navijačima na društvenoj platformi „Tvič“ rekao ako mu je želj da da vrati dres sa brojem sedam koji je sada u vlasništvu Felipea Kutinja. Antoan trenutno nosi dres sa brojem 17.

„Voleo bih da opet nosim sedmicu na dresu. Karantin je u redu, ali problem je što ništa ne možete da radite. Fudbal mi mnogo nedostaje, nemam ideju kada ćemo početi da igramo, ne znam čak ni to kada ćemo se vratiti treniranju“, poručio je Grizman.

Poslednjih dana, dosta se spekuliše o tome da Barselona želi da angažuje napadača Intera, Lautara Martineza, što bi pojačalo konkurenciju u špicu lidera La Lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram