Foto: Starsport

Trener crveno-belih je "pregrmeo" prvi derbi na klupi tima iz Ljutice Bogdana.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da je njegovoj ekipi falilo agresivnosti da bi pobedila Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:

Derbi u Humskoj, prvi ove sezone, a 168. ukupno završen je 1:1. Zvezda je povela golom Osmana Bukarija u 27. minutu, Partizan je izjednačio penalom Bibarsa Natha u 56. minutu.

„Mislim da smo dobro ušli i kontrolisali utakmicu, posle smo malo nesvesno stali i prepustili kontrolu Partizanu, bez razloga. Naravno da tu ima i faktora protivnika i drugih faktora. Međutim, taj penal nas je presekao i pokušavali smo, ne mogu momcima da zamerim, da se vratimo i nametnemo tempo, ali nam je falilo kvaliteta u tom poslednjem pasu, malo sinhronizovani dolasci, neki principi uigranosti, što je sve rezultovalo time da se utakmica završi 1:1“, rekao je Milojević posle meča za Arenu sport.

Odgovorio je i na pitanje o izlasku Milana Rodića iz igre, koga je u 57. minutu zamenio Marko Gobeljić.

„Jednostavno, trebala nam je nova energija, igrači koji mogu da trče više i daju više, jer je utakmica otišla u tom pravcu, da se igra malo više agresivno, tranzicija, tamo-ovamo. To je nešto što nam je trebalo i to je razlog ulaska Gobeljića, Kingsa Kangve i svih. U globalu sam zadovoljan odnosom igrača i treba nam malo više agresivnosti da bismo dobili ovde na ovom stadionu“, zaključio je Milojević.

Zvezda je ovim remijem ostala na sedam bodova viška u odnosu na večitog rivala.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare